Productie wordt per 1 april 2023 overgenomen door Fabiton in Leeuwarden.
Fotoboek

Fotoboek

Meer dan 70 jaar ervaring in beton!

Al meer dan 70 ervaring in het produceren van putten, dat zijn er maar weinig die dat kunnen zeggen. Met trots spreken wij dan ook onze ervaring uit bij Gebr. Lensink Betonwaren! Het is inmiddels al meer dan 70 jaar geleden dat Jan Lensink gestart is met het produceren van monierputten.

Dé specialist in putten en betonnen ringen voor hemelwaterinfiltratie

Vandaag de dag zijn wij dé specialist in het produceren en ontwerpen van putten bestemd voor de infiltratie van ons regenwater en putten die ons vieze afvalwater afvoeren. Voor het infiltreren van hemelwater in uw tuin of grond rondom uw bedrijf hebben wij de speciale geperforeerde betonnen ringen ontworpen. Zo voorkomt u uitdroging van de grond en overbelasting van het riool bij u in de buurt.

Van inspectieputten tot sokkels bent u bij Gebr. Lensink aan hét juiste adres!

U kunt bij ons terecht voor diverse oplossingen en producten. Zo maken wij onder andere de volgende producten:

Zit het juiste product of oplossing er niet bij voor uw probleem? Neem vandaag nog contact met ons op wij helpen u graag verder en bieden u de oplossing die u zoekt

Wij gebruiken ons eigen beton voor de producten

In onze moderne werkplaats produceren wij ons eigen beton. Zo weten wij zeker dat het beton voor onze producten van de beste kwaliteit is en kunnen wij u garanderen dat onze producten echt een duurzame levensduur hebben. Wij laten zeer regelmatig een extern bureau de kwaliteit van ons beton controleren, zij controleren de samenstelling van onze mengsels en zo kunnen wij altijd de kwaliteit waarborgen.

Bent u ook zo benieuwd naar de diversiteit van de producten die wij gefabriceerd hebben? Neem dan snel een kijkje hieronder in ons fotoboek!

Lensink Betonwaren logo
Lensink Betonwaren
Nieuws

Nieuws

Watermeterputten 1000/800x600x600mm met verzinkt stalen deksel en PE binnendeksel. 
 
Lensink Betonwaren logo
Lensink Betonwaren
Gebr. Lensink betonwaren

Amersfoortsestraat 66
3769 AK Soesterberg

Tel: 0346 - 35 14 26
info@lensink-betonwaren.nl

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Website ontwerp: designpro.nl | Optimalisatie door Z-IM.nl | Sitemap | Site-index