Productie wordt per 1 april 2023 overgenomen door Fabiton in Leeuwarden.
Home

Gebr. Lensink Betonwaren

Meer dan 70 jaar geleden begon Jan Lensink met het produceren van monierputten.

Dé specialist in ontwerpen en produceren van infiltratieputten

Tegenwoordig zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van putten voor de infiltratie van ons hemelwater en putten voor de afvoer van uw bedrijfsafvalwater. Putten, uitgevoerd in beton, eventueel bekleedt met HDPE ankerplaat aan de binnenzijde, aangebracht door deskundige en gecertificeerde vakmensen.Of voorzien van een coating aan de binnenzijde. Stukswerk is onze sterke kant, doch ook voor klein seriewerk kunt u bij ons terecht.

Van waterputten en hemelwater infiltratie tot fundaties en sokkels bij ons bent u aan hét juiste adres!

Producten die wij maken zijn o.a.

Heeft u de oplossing voor uw probleem nog niet gevonden, neemt u gerust contact met ons op. Wij zullen er met u alles aan doen om voor uw probleem een oplossing te vinden.
 

Wij produceren zelf ons beton!

Vanuit onze modern uitgeruste hal, gelegen in Soesterberg, produceren wij zelf ons beton, waarmee we de uiteindelijke producten storten.
 
Uiteraard staat de kwaliteit onder continu bewaking, hiervoor hebben wij een extern bureau in de arm genomen (http://www.jcbe.nl) dat regelmatig de samenstelling van de mengsels controleert en de callibratie van onze weegapparatuur uitvoert. Tevens begeleidt men ons in de certificeringstrajecten.
   
Lensink Betonwaren logo
Lensink Betonwaren
Nieuws

Nieuws

Watermeterputten 1000/800x600x600mm met verzinkt stalen deksel en PE binnendeksel. 
 
Lensink Betonwaren logo
Lensink Betonwaren
Gebr. Lensink betonwaren

Amersfoortsestraat 66
3769 AK Soesterberg

Tel: 0346 - 35 14 26
info@lensink-betonwaren.nl

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Website ontwerp: designpro.nl | Optimalisatie door Z-IM.nl | Sitemap | Site-index