Productie wordt per 1 april 2023 overgenomen door Fabiton in Leeuwarden.
Beton ringen

Beton ringen voor het infiltreren van hemelwater

Beton ringen om hemelwater te kunnen infiltreren? Heeft u speciale wensen voor beton ringen? Laat deze dan ontwerpen en produceren door betonspecialist Gebr. Lensink Betonwaren. Voor verschillende klanten en klantwensen kunnen wij betonwaren ontwikkelen, waaronder beton ringen. Met meer dan 70 jaar ervaring in het vak houden wij ons dagelijks bezig met het ontwerpen en produceren van putten voor de infiltratie van ons hemelwater en putten voor de afvoer van Uw bedrijfsafvalwater. Ons team bestaat uit gecertificeerde en deskundige medewerkers die graag met u meedenken. Afhankelijk van uw wensen op het gebied van inhoud, gewicht en doel maken wij beton ringen op maat. Meer hierover vindt u terug op onze website.

Beton ringen voor hemelwaterinfiltratie

Om te kunnen infiltreren kunnen wij beton ringen leveren. Veel klanten zijn u voorgegaan met het bestellen van deze beton ringen. Steeds meer mensen kiezen namelijk voor het afkoppelen van het hemelwater. Dit komt mede doordat veel schoon regenwater samen met vuil regenwater wordt afgevoerd naar de zuiveringsinstallaties. Speciaal voor infiltratie hebben wij beton ringen van 1000mm hoog in de diameters 1000/1350/2000mm inwendig. Deze bieden beslist de volgende voordelen:

  • Zeer sterk materiaal
  • Snel te plaatsen
  • Grote inhoud
  • Groot volume
  • Meerdere aansluitingen mogelijk

Wilt u niet alleen beton ringen aanschaffen maar ook inspectieputten, waterputten, fundaties en sokkels? Gebr. Lensink Betonwaren levert het! Neem gerust contact op om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Voorkom uitdroging van de grond en laat een geperforeerde beton ring plaatsen!

Vaak wordt gekozen voor geperforeerde beton ringen voor het afvoeren van het hemelwater. Het meeste regenwater wordt samen met het vuile afvalwater afgevoerd naar de zuiveringsinstallatie. Dankzij de beton ringen van Gebr. Lensink Betonwaren is het ook mogelijk om een gedeelte van het regenwater ter plaatse te laten infiltreren, en dat levert ook mooie voordelen op. Dan kunt u bijvoorbeeld denken aan minder overstorten, geen piekafvoeringen naar de zuivering, u hoeft niet te investeren in bergbezinkbassins en als laatste maar zeker niet minder belangrijk: minder uitdroging van de grond. Zo helpt u direct een handje mee aan een betere grond kwaliteit bij u in de buurt! Maak vandaag nog een afspraak voor het laten plaatsen van een geperforeerde beton ring bij u in de buurt!

Maak a.u.b. uw keuze:

Lensink Betonwaren logo
Lensink Betonwaren
Beton ringen voor het infiltreren van hemelwater
Laat uw reactie achter
Nieuws

Nieuws

Watermeterputten 1000/800x600x600mm met verzinkt stalen deksel en PE binnendeksel. 
 
Lensink Betonwaren logo
Lensink Betonwaren
Gebr. Lensink betonwaren

Amersfoortsestraat 66
3769 AK Soesterberg

Tel: 0346 - 35 14 26
info@lensink-betonwaren.nl

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Website ontwerp: designpro.nl | Optimalisatie door Z-IM.nl | Sitemap | Site-index