*/?>
Afscheidertechniek
Inspectieputten
1Waterputten
1Fundaties en Sokkels
Beton ringen in Ommen
Ommen

Beton ringen gefabriceerd door Gebr. Lensink Betonwaren vlakbij Ommen

Beton ringen laten maken door een specialist in de buurt van Ommen? Heeft u beton ringen nodig voor hemelwaterinfiltratie? Wat uw wensen ook zijn, wij leveren de geschikte en duurzame beton ringen aan klanten in Ommen en daarbuiten. Gebr. Lensink Betonwaren weet als geen ander wat er nodig is voor kwalitatief hoogwaardige beton ringen. Wij zijn op de hoogte van de gestelde kwaliteitseisen en wet- en regelgeving. Of het nu gaat om enkelstuks of seriestuks, wij voorzien in de wensen van de klant. Naast beton ringen produceren wij waterputten en inspectieputten voor relaties in regio Ommen. Ook fundaties en sokkels behoren tot de mogelijkheden. In ons fotoboek op de website kunt u een beeld krijgen van de door ons geleverde producten.

Geperforeerde beton ringen leverbaar in Ommen

Hemelwater in Ommen wordt steeds vaker afgekoppeld met behulp van geperforeerde beton ringen. Het schone regenwater wordt namelijk veelal afgevoerd naar de zuiveringsinstallatie met het vuile afvalwater. Met beton ringen van ons bedrijf in de buurt van Ommen wordt infiltratie ter plaatse mogelijk gemaakt. Dit biedt o.a. de volgende voordelen:

  • Minder uitdroging van de bodem
  • Minder overstorten
  • Geen investeringen in bergbezinkbassins
  • Geen piekafvoeren naar de zuivering

Het rendement van de zuivering wordt hierdoor verbeterd.

Mogelijkheden beton ringen voor u in Ommen

Gebr. Lensink Betonwaren levert beton ringen voor infiltratie aan klanten in Ommen en daarbuiten. Deze zijn 1000mm hoog in de diameters 1000/1350/2000mm inwendig. Daarnaast zijn er bijbehorende afdekplaten verkrijgbaar in de verkeersklasse B en D. Door beton ringen zijn er meerdere aansluitingen mogelijk en bieden een groot volume. Ze hebben een inhoud van 700ltr tot bijna onbeperkt door op elkaar plaatsen van ringen of door koppelen van putten. Benieuwd naar de prijzen/mogelijkheden of andere vragen? Kom gerust langs in de buurt van Ommen of neem contact met ons op.

Lensink Betonwaren logo
Lensink Betonwaren
Laat uw reactie achter
Nieuws

Nieuws

Watermeterputten 1000/800x600x600mm met verzinkt stalen deksel en PE binnendeksel. 
 
Lensink Betonwaren logo
Lensink Betonwaren
Gebr. Lensink betonwaren

Amersfoortsestraat 66
3769 AK Soesterberg

Tel: 0346 - 35 14 26
info@lensink-betonwaren.nl

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Website ontwerp: designpro.nl | Optimalisatie door Z-IM.nl | Sitemap | Site-index