Productie wordt per 1 april 2023 overgenomen door Fabiton in Leeuwarden.
Betonwaren

Betonwaren op maat ontworpen en geproduceerd door Gebr. Lensink Betonwaren uit Soesterberg

Wilt u graag waterputten laten maken? Of zoekt u een leverancier van fundaties en sokkels? Gebr.Lensink is uw partner als het gaat om betonwaren. Meer dan 70 jaar geleden begon Jan Lensink met het produceren van monierputten. Vandaag de dag zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van diverse betonwaren. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot een vakkundig bedrijf dat kwalitatief hoogwaardige betonwaren levert. Onze optimale kwaliteitsbewaking, oog voor ontwikkeling en voortdurende innovatie maakt ons uw beste partner voor betonwaren.

Soorten betonwaren die wij produceren en leveren

De deskundige en gecertificeerde vakmensen van Gebr.Lensink kunnen de volgende betonwaren voor u produceren en leveren inspectieputten, fundaties, sokkels, waterputten en infiltratiesystemen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van putten voor de infiltratie van ons hemelwater en putten voor de afvoer van uw bedrijfsafvalwater. Putten, uitgevoerd in beton, eventueel bekleedt met HDPE ankerplaat aan de binnenzijde. Daarnaast kunnen deze betonwaren ook worden voorzien van coating aan de binnenzijde.

Gebr. Lensink Betonwaren dé specialist in water- en inspectieputten

Zoekt u een oplossing om water op te vangen of een buffer regenwater op te slaan? Doordat Gebr.Lensink gespecialiseerd is in betonwaren leveren wij de beste waterputten.

  • Waterputten 100ltr inhoud tot oneindige inhoud
  • Bakken tot 12.000liter inhoud uit één stuk gestort, grotere inhoud middels koppelen van verschillende putten

HDPE bekleding voor het beschermen van de betonwaren aan de binnenzijde

Dient er verontreinigd afvalwater opgeslagen te worden? Dan kunnen wij al onze betonwaren voorzien van HDPE beschermende bekleding aan de binnenzijde. Naast waterputten leveren wij nog andere betonwaren. Wij kunnen u inspectieputten in het vierkant en rond leveren, voorzien van de benodigde aansluitingen. Bent u geïnteresseerd in betonwaren geleverd door Gebr. Lensink? Stukswerk is onze sterke kant, maar ook voor klein seriewerk kunt u bij ons terecht.

Maak a.u.b. uw keuze:

Lensink Betonwaren logo
Lensink Betonwaren
Betonwaren op maat gemaakt 
Laat uw reactie achter
Nieuws

Nieuws

Watermeterputten 1000/800x600x600mm met verzinkt stalen deksel en PE binnendeksel. 
 
Lensink Betonwaren logo
Lensink Betonwaren
Gebr. Lensink betonwaren

Amersfoortsestraat 66
3769 AK Soesterberg

Tel: 0346 - 35 14 26
info@lensink-betonwaren.nl

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Website ontwerp: designpro.nl | Optimalisatie door Z-IM.nl | Sitemap | Site-index