*/?>
Afscheidertechniek
Inspectieputten
1Waterputten
1Fundaties en Sokkels
Betonwaren vlakbij Wijk bij duurstede op maat gemaakt 
Wijk bij duurstede

Betonwaren vlakbij Wijk bij duurstede op maat gemaakt

Wilt u graag waterputten laten maken? Of zoekt u een leverancier van fundaties en sokkels? Gebr.Lensink is uw partner als het gaat om betonwaren in de regio Wijk bij duurstede. Meer dan 70 jaar geleden begon Jan Lensink met het produceren van monierputten. Vandaag de dag zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van diverse betonwaren vlakbij Wijk bij duurstede. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot een vakkundig bedrijf dat kwalitatief hoogwaardige betonwaren o.a. in Wijk bij duurstede levert. Onze optimale kwaliteitsbewaking, oog voor ontwikkeling en voortdurende innovatie maakt ons uw beste partner voor betonwaren in de regio Wijk bij duurstede.

Soorten betonwaren leverbaar in Wijk bij duurstede

De deskundige en gecertificeerde vakmensen van Gebr.Lensink kunnen de volgende betonwaren voor u in Wijk bij duurstede voor u produceren en leveren:

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van putten voor de infiltratie van ons hemelwater en putten voor de afvoer van uw bedrijfsafvalwater. Putten, uitgevoerd in beton, eventueel bekleed met HDPE ankerplaat aan de binnenzijde. Daarnaast kunnen deze betonwaren voor klanten in Wijk bij duurstede ook worden voorzien van coating aan de binnenzijde.

Waterputten leverbaar in Wijk bij duurstede en omgeving

Zoekt u een oplossing om water op te vangen of een buffer regenwater op te slaan? Doordat Gebr.Lensink gespecialiseerd is in betonwaren vlakbij Wijk bij duurstede leveren wij de beste waterputten. Deze waterputten bieden oplossingen van 100ltr inhoud tot oneindige inhoud. Daarnaast ook bakken tot 12.000liter inhoud uit één stuk gestort, grotere inhoud middels koppelen van verschillende putten. Dient er verontreinigd afvalwater opgeslagen te worden? Dan kunnen wij al onze betonwaren leveren in o.a. Wijk bij duurstede voorzien van HDPE beschermende bekleding aan de binnenzijde.

Inspectieputten tevens leverbaar in Wijk bij duurstede

Naast waterputten leveren wij nog andere betonwaren voor u in Wijk bij duurstede. Wij kunnen u inspectieputten in het vierkant en in rond vorm leveren, voorzien van de benodigde aansluitingen. Bent u in Wijk bij duurstede geïnteresseerd in betonwaren geleverd door Gebr. Lensink? Stukswerk is onze sterke kant, maar ook voor klein seriewerk kunt u bij ons terecht. Kijk op onze website voor de contactgegevens.

Lensink Betonwaren logo
Lensink Betonwaren
Laat uw reactie achter
Nieuws

Nieuws

Watermeterputten 1000/800x600x600mm met verzinkt stalen deksel en PE binnendeksel. 
 
Lensink Betonwaren logo
Lensink Betonwaren
Gebr. Lensink betonwaren

Amersfoortsestraat 66
3769 AK Soesterberg

Tel: 0346 - 35 14 26
info@lensink-betonwaren.nl

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Website ontwerp: designpro.nl | Optimalisatie door Z-IM.nl | Sitemap | Site-index