Productie wordt per 1 april 2023 overgenomen door Fabiton in Leeuwarden.
Maatwerk beton

Maatwerk beton producten laat u ontwerpen en produceren door Gebr. Lensink, dé betonspecialist!

Maatwerk beton producten laten ontwerpen en produceren door een betonspecialist? Heeft u afscheiders, beton ringen, putten of andere beton producten nodig? Voor verschillende maatwerk beton producten moet u beslist bij betonspecialist, Gebr. Lensink zijn. Gebr. Lensink Betonwaren houdt zich al meer dan 70 jaar bezig met het produceren van maatwerk beton producten. Wat begonnen is met het maken van monierputten is vandaag de dag uitgegroeid tot het maken van verschillende soorten producten van beton. Zo hebben wij putten voor de infiltratie van ons hemelwater en putten voor de afvoer van uw bedrijfsafvalwater in ons assortiment. Deze putten van beton worden ontwikkeld door deskundige en gecertificeerde vakmensen. Dit verzekert u beslist van kwaliteit.

Naast maatwerk beton producten ook verschillende soorten afscheiders

Eén van de soorten maatwerk beton producten zijn de speciale afscheiders. De overheid heeft bepaald dat verschillende stoffen niet in het riool of oppervlaktewater afgevoerd mogen worden. Hierdoor zijn er speciale maatwerk beton producten nodig zoals:

Maatwerk beton producten conform de norm van NEN-EN 858

Deze speciale maatwerk beton producten worden niet alleen volgens wens van de klant gemaakt maar ook conform de geldende normen (NEN-EN 858). De binnenzijde is bekleedt met HDPE of voorzien van 2-componenten epoxycoating. Benieuwd naar de verdere kenmerken en eigenschappen? Op onze website kunt u meerdere producten van beton bekijken. Indien u de mogelijkheden wilt weten voor maatwerk beton producten kunt u uiteraard contact opnemen.

Maak a.u.b. uw keuze:

Lensink Betonwaren logo
Lensink Betonwaren
Maatwerk beton producten ontworpen en ontwikkeld door Gebr. Lensink Betonwaren
Laat uw reactie achter
Nieuws

Nieuws

Watermeterputten 1000/800x600x600mm met verzinkt stalen deksel en PE binnendeksel. 
 
Lensink Betonwaren logo
Lensink Betonwaren
Gebr. Lensink betonwaren

Amersfoortsestraat 66
3769 AK Soesterberg

Tel: 0346 - 35 14 26
info@lensink-betonwaren.nl

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Website ontwerp: designpro.nl | Optimalisatie door Z-IM.nl | Sitemap | Site-index