Productie wordt per 1 april 2023 overgenomen door Fabiton in Leeuwarden.
Maatwerk beton producten vlakbij Zwolle gemaakt bij Lensink
Zwolle

Maatwerk beton producten vlakbij Zwolle gemaakt bij Lensink

Maatwerk beton producten van hoogwaardige kwaliteit die voldoen aan bepaalde eisen? Maatwerk beton producten nodig voor waterinfiltratie of olieafscheiding? Wat uw wensen ook zijn, voor maatwerk beton producten bent u bij Gebr. Lensink Betonwaren in de buurt van Zwolle aan het juiste adres. Wat meer dan 70 jaar geleden begonnen in met kleinschalig produceren van monierputten is uitgegroeid tot een bekend begrip als het gaat om verschillende soorten beton producten in Zwolle en daarbuiten. Voor vrijwel iedere klantwens beiden wij geschikte oplossingen. Heeft u de oplossing voor uw probleem nog niet gevonden, neemt u gerust contact met ons op. Wij zullen er met u alles aan doen om voor uw probleem een oplossing te vinden. Op onze website kunt u vooraf een indruk krijgen van de door ons geleverde maatwerk beton producten.

Soorten maatwerk beton producten leverbaar in Zwolle

Vanuit onze modern uitgeruste hal, gelegen in de buurt van Zwolle, produceren wij zelf verschillende soorten maatwerk beton producten. Hierbij kunt u denken aan:

Bij ons staat de klant en kwaliteit centraal. Wij kunnen zowel enkelstuks als seriestuks produceren. Kwaliteit blijft gewaarborgd door de inspectie van specialist (http://www.jcbe.nl) die regelmatig de samenstelling van de mengsels controleert en de callibratie van onze weegapparatuur uitvoert. Tevens begeleidt men ons in certificeringstrajecten. Door deze kenmerken te bundelen onderscheiden wij ons in maatwerk beton producten en zijn wij een bekend begrip in de betonbranche in Zwolle en omgeving.

Maatwerk beton producten zoals afscheiders tevens leverbaar in Zwolle

Eén van de maatwerk beton producten die wij maken in de buurt van Zwolle zijn de speciale afscheiders. Door strenge wet- en regelgeving van de overheid moeten deze aan bepaalde eisen voldoen. Zo ontwerpen wij vetafscheiders conform de geldende normen (NEN-EN 1825). Deze hebben de betonkwaliteit C45/55 en milieuklasse XA3. Daarnaast worden ze voorzien van het Kiwa certificaat conform BRL 5070. Andere beton producten nodig? Bekijk dan ons fotoboek of het overzicht met producten op onze website.

Lensink Betonwaren logo
Lensink Betonwaren
Laat uw reactie achter
Nieuws

Nieuws

Watermeterputten 1000/800x600x600mm met verzinkt stalen deksel en PE binnendeksel. 
 
Lensink Betonwaren logo
Lensink Betonwaren
Gebr. Lensink betonwaren

Amersfoortsestraat 66
3769 AK Soesterberg

Tel: 0346 - 35 14 26
info@lensink-betonwaren.nl

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Website ontwerp: designpro.nl | Optimalisatie door Z-IM.nl | Sitemap | Site-index