Productie wordt per 1 april 2023 overgenomen door Fabiton in Leeuwarden.
Regenwaterinfiltratie

Regenwaterinfiltratie van Gebr. Lensink Betonwaren

Kies voor het afkoppelen van regenwater met een regenwaterinfiltratie. Zo voorkomt dat u dat schoon regenwater met het vuile afvalwater wordt afgevoerd. Onze medewerkers hechten grote waarde aan betrouwbaarheid, kwaliteit en service. Daarnaast zijn wij gericht op een duurzame oplossing. Zoekt u een manier om regenwater af te voeren naar de bodem in uw tuin? Gebr. Lensink biedt u dé oplossing: regenwaterinfiltratie in uw eigen tuin!

Regenwaterinfiltratie in uw tuin voorkomt overbelasting voor de riolering

Met regenwaterinfiltratie voorkomt u belasting van de riolering en zorgt u ervoor dat regenwater duurzaam wordt gebruikt in de tuin. Daarnaast zorgt het voor een goede aanvulling van grondwatersystemen. Gebr. Lensink is al meer dan 70 jaar gespecialiseerd in het aanleggen van regenwaterinfiltratie. Wij hebben door de jaren heen al vele projecten naar tevredenheid uit mogen voeren. Deze systemen werken vandaag de dag nog steeds naar behoren. Wilt u ook profiteren van ons oerdegelijke regenwater infiltratiesysteem? Maak een afspraak met Gebr. Lensink Betonwaren, wij helpen u graag verder!

Voorkom waterproblemen m.b.v. regenwaterinfiltratie

Wanneer u kiest voor regenwaterinfiltratie voorkomt u waterproblemen. Regenwater zal niet meer via de goot of via het dak naar de riolering stromen, maar op een duurzame manier naar de grond in uw tuin. Daarnaast zorgt regenwaterinfiltratie voor beperking uitdroging van de bodem, minder vervuiling, beperking waterproblemen, minder overstorten en rendementsverbetering van de zuivering. Kies voor de duurzame oplossing kies voor de regenwaterinfiltratie oplossingen van Gebr. Lensink Betonwaren!

Betonnen ringen voor regenwaterinfiltratie

Een manier van regenwaterinfiltratie is door middel van een infiltratieput. Met betonnen infiltratieringen van 1000mm hoog in de diameters 1000/1350/2000mm inwendig. Daarnaast hebben deze een inhoud van 700ltr.

Voordelen van deze ringen?

  • Zeer sterk materiaal, beton B-45.
  • Snel te plaatsen.
  • Meerdere aansluitingen mogelijk.
  • Door de putten te omhullen met een laag grof grint verkrijgt men vergroting infiltratieoppervlak en vergroting volume

Heeft u interesse in een regenwaterinfiltratie? Neem dan contact op met Gebr. Lensink, ons team staat voor u klaar!

Maak a.u.b. uw keuze:

Lensink Betonwaren logo
Lensink Betonwaren
Lensink-betonwaren-infiltratiering
Laat uw reactie achter
Nieuws

Nieuws

Watermeterputten 1000/800x600x600mm met verzinkt stalen deksel en PE binnendeksel. 
 
Lensink Betonwaren logo
Lensink Betonwaren
Gebr. Lensink betonwaren

Amersfoortsestraat 66
3769 AK Soesterberg

Tel: 0346 - 35 14 26
info@lensink-betonwaren.nl

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Website ontwerp: designpro.nl | Optimalisatie door Z-IM.nl | Sitemap | Site-index