Productie wordt per 1 april 2023 overgenomen door Fabiton in Leeuwarden.
Regenwaterinfiltratie leverbaar in Staphorst
Staphorst

Regenwaterinfiltratie leverbaar in Staphorst

Zoekt u een manier om regenwater af te voeren naar de bodem in uw tuin in Staphorst? Gebr. Lensink biedt u dé oplossing: regenwaterinfiltratie . Met regenwaterinfiltratie in bijv. Staphorst voorkomt u overbelasting van de riolering en zorgt u ervoor dat regenwater duurzaam wordt gebruikt in uw tuin. Daarnaast zorgt het voor een goede aanvulling van uw grondwatersystemen. Gebr. Lensink is al meer dan 70 jaar gespecialiseerd in het aanleggen van regenwaterinfiltratie in de regio Staphorst. Wij hebben door de jaren heen al vele projecten naar tevredenheid uit mogen voeren. Deze systemen werken vandaag de dag nog steeds naar behoren.

Voorkom waterproblemen in Staphorst m.b.v. regenwaterinfiltratie

Wanneer u kiest voor regenwaterinfiltratie in Staphorst voorkomt u waterproblemen. Regenwater zal niet meer via de goot of via het dak naar de riolering stromen, maar op een duurzame manier naar de grond in uw tuin. Daarnaast zorgt regenwaterinfiltratie in Staphorst voor:

  • Beperking uitdroging van de bodem
  • Minder vervuiling
  • Beperking waterproblemen
  • Minder overstorten
  • Rendementsverbetering van de zuivering

Infiltratieput als middel van regenwaterinfiltratie in Staphorst

Een manier van regenwaterinfiltratie in Staphorst is door middel van een infiltratieput. Met betonnen infiltratieringen van 1000mm hoog in de diameters 1000/1350/2000mm inwendig. Daarnaast hebben deze een inhoud van 700ltr. Voordelen van deze ringen? Zijn zijn gemaakt van zeer sterk materiaal, beton B-45, snel te plaatsen en meerdere aansluitingen mogelijk. Door de putten te omhullen met een laag grof grint verkrijgt men vergroting infiltratieoppervlak en vergroting volume

Regenwater in Staphorst afkoppelen met regenwaterinfiltratie

Kies voor het afkoppelen van regenwater met een regenwaterinfiltratie in Staphorst. Zo voorkomt dat u dat schoon regenwater met het vuile afvalwater wordt afgevoerd. Heeft u interesse in een regenwaterinfiltratie in Staphorst? Neem dan contact op met Gebr. Lensink. Onze medewerkers hechten grote waarde aan betrouwbaarheid, kwaliteit en service. Daarnaast zijn wij gericht op een duurzame oplossing.

Lensink Betonwaren logo
Lensink Betonwaren
Laat uw reactie achter
Nieuws

Nieuws

Watermeterputten 1000/800x600x600mm met verzinkt stalen deksel en PE binnendeksel. 
 
Lensink Betonwaren logo
Lensink Betonwaren
Gebr. Lensink betonwaren

Amersfoortsestraat 66
3769 AK Soesterberg

Tel: 0346 - 35 14 26
info@lensink-betonwaren.nl

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Website ontwerp: designpro.nl | Optimalisatie door Z-IM.nl | Sitemap | Site-index