Productie wordt per 1 april 2023 overgenomen door Fabiton in Leeuwarden.
Ronde beton putten

Ronde beton putten voor het opvangen van bijv. regenwater

Ronde beton putten nodig? Een bepaalde inhoud, gewicht of hoogte? Bekijk dan eens wat Gebr. Lensink Betonwaren voor u kan betekenen. Wat meer dan 70 jaar geleden begonnen is met het produceren van monierputten is vandaag de dag uitgegroeid tot een bekend begrip in ons land als het gaat om betonwaren. Bent u op zoek naar de beste kwaliteit inspectieputten, waterputten, infiltratieputten, afscheidertechniek of betonnen fundaties en sokkels? Zoek niet verder, u bent bij Gebroeders Lensink Betonwaren aan hét juiste adres!

Lensink Betonwaren dé specialist in ronde beton putten!

Tegenwoordig houden wij ons actief bezig met het ontwerpen en maken van verschillende soorten putten, waaronder de ronde beton putten. De putten die wij produceren zijn o.a. inzetbaar voor de infiltratie van ons hemelwater en voor de afvoer van bedrijfsafvalwater. Afhankelijk van de toepassing en het doel van ronde beton putten kunnen wij geschikte leveren. Deze variëren in:

  • Inhoud
  • Gewicht
  • Hoogte
  • Diameter

Wij kunnen deze zowel per stuk als in series leveren.

Ronde beton putten voor water

Speciaal voor het opvangen van bijv. Regenwater leveren wij speciale ronde beton putten. Regenwater kan namelijk goed hergebruikt worden. Zo hebben wij oplossingen van 100ltr inhoud tot oneindige inhoud en bakken tot 12.000liter inhoud. Om te bepalen welke capaciteit er nodig is, is van belang te bepalen hoe groot het verbruik is en de plek waar deze komt te staan. Graag geven wij advies. Ook zijn er speciale extra’s te leveren bij ronde beton putten. Indien er verontreinigd afvalwater opgeslagen dient te worden kunnen wij al onze putten voorzien van HDPE beschermende bekleding aan de binnenzijde. Bekijk onze website voor meer informatie. Benieuwd wat wij nog meer produceren? Neem dan gerust contact met ons op.

Maak a.u.b. uw keuze:

Lensink Betonwaren logo
Lensink Betonwaren
Ronde beton putten voor het opvangen van bijv. Regenwater
Laat uw reactie achter
Nieuws

Nieuws

Watermeterputten 1000/800x600x600mm met verzinkt stalen deksel en PE binnendeksel. 
 
Lensink Betonwaren logo
Lensink Betonwaren
Gebr. Lensink betonwaren

Amersfoortsestraat 66
3769 AK Soesterberg

Tel: 0346 - 35 14 26
info@lensink-betonwaren.nl

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Website ontwerp: designpro.nl | Optimalisatie door Z-IM.nl | Sitemap | Site-index