Productie wordt per 1 april 2023 overgenomen door Fabiton in Leeuwarden.
Ronde beton putten geproduceerd door Gebr. Lensink vlakbij Woudenberg
Woudenberg

Ronde beton putten geproduceerd door Gebr. Lensink vlakbij Woudenberg

Ronde beton putten laten produceren door een specialist in de buurt van Woudenberg ? Ronde beton putten nodig voor het opvangen van regenwater? Gebr. Lensink Betonwaren is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van verschillende soorten betonputten. Voor zowel bedrijven als particulieren kunnen wij de meest geschikte ronde beton putten ontwikkelen. Van zwaargewicht betonputten tot lichtgewicht betonputten, inspectieputten en waterputten. Welke u ook kiest, wij staan garant voor uitstekende kwaliteit en service. Stukswerk is onze sterke kant, doch ook voor klein seriewerk kunt u bij ons terecht. Zoekt u specifieke ronde beton putten of andere betonwaren voor een bepaald probleem? Neemt u gerust contact met ons bedrijf in de buurt van Woudenberg op. Wij zullen er met u alles aan doen om voor uw probleem een oplossing te vinden.

Veilige en sterke ronde beton putten leverbaar in Woudenberg

Wat het doel van ronde beton putten ook is in bijvoorbeeld Woudenberg, wij verzekeren u van veilige en sterke putten. Vanuit onze vestiging in de buurt van Woudenberg produceren wij zelf ons beton waarmee we de uiteindelijke producten storten. Afhankelijk van de wensen van de klant kan er gekozen worden voor inhoud, maat, aantallen en gewicht. Met onze materialen en technieken zijn de putten verzekerd van een lange levensduur. Uiteraard staat de kwaliteit onder continue bewaking. Hiervoor hebben wij een extern bureau in de arm genomen ( http://www.jcbe.nl ) dat regelmatig de samenstelling van de mengsels controleert en de callibratie van onze weegapparatuur uitvoert.

Maatwerk voor u in Woudenberg van ronde beton putten

Ook voor maatwerk ronde beton putten bent u bij ons in de buurt van Woudenberg aan het juiste adres. Aan de hand van de eisen en wensen van de klant ontwikkelen wij de gewenste putten. Zo kunnen wij deze voorzien van HDPE beschermende bekleding aan de binnenzijde. Meer informatie?

  • eventueel voorzien van stroomprofiel
  • binnenzijde indien noodzakelijk voorzien van HDPE bekleding
  • hoogtes variabel (op maat geproduceerd)
  • betonkwaliteit C45/55
  • milieuklasse XA3
  • voorzien van Kiwa certificaat conform BRL 5070
  • verkeersbelasting klasse B 125kN, ook leverbaar in klasse D 400kN

Benieuwd wat wij nog meer produceren in de buurt van Woudenberg? Neem dan gerust contact met ons op.

Lensink Betonwaren logo
Lensink Betonwaren
Laat uw reactie achter
Nieuws

Nieuws

Watermeterputten 1000/800x600x600mm met verzinkt stalen deksel en PE binnendeksel. 
 
Lensink Betonwaren logo
Lensink Betonwaren
Gebr. Lensink betonwaren

Amersfoortsestraat 66
3769 AK Soesterberg

Tel: 0346 - 35 14 26
info@lensink-betonwaren.nl

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Website ontwerp: designpro.nl | Optimalisatie door Z-IM.nl | Sitemap | Site-index